Meer over 2kick

De fabriek voor al uw interieurideeën!

Meubels van 2kick geven een mooie uitstraling in ruimtes voor kinderopvang, onderwijs, zorginstanties, kantoor, horeca en andere branches. Ook voor thuis maken wij uw ideale zitmeubel, tafel en kast op maat!

Vanuit onze persoonlijke ervaringen zijn we meubilair gaan ontwerpen dat mooi, duurzaam en functioneel is. Het productieproces ligt geheel in onze handen. Bij het ontwerpen van meubilair letten we op modellering, functionaliteit, ergonomie en duurzaamheid.

Kinderopvang en onderwijs
Voor de kinderopvang en het onderwijs maken wij gebruik van brandvertragend koudschuim en brandvertragende kunststof bekleding (gemakkelijk te reinigen en spuug- en urinebestendig).

Meubilair voor thuis - volledig op maat!
U kunt zelf de afmetingen van uw meubilair bepalen. Banken, fauteuils, stoelen, hockers, speelmatten, kasten, tafels, bureau's, krukken: Wij kunnen ieder meubelstuk op maat maken. Ook de hardheid van het schuim voor de zitting en rug kan volledig naar wens worden aangepast. Bovendien kunnen de kleuren en houttinten door u zelf worden samengesteld.

Vragen?
V
oor vragen over onze producten kunt u het contactformulier invullen of ons telefonisch bereiken via 06 - 493 09 009. 
Indien gewenst nemen wij telefonisch contact op of komen bij u langs op locatie. Op deze wijze kunnen wij alle mogelijkheden doornemen en naar aanleiding van een persoonlijk gesprek een 3D-ontwerp maken voor de inrichting van uw ruimte.

Neem contact met ons op over uw ideeën! U kunt rekenen op uitstekende service, vakkundig advies en goede prijs-kwaliteitverhouding.